BEL ONS070 200 23 60SPOEDLIJN06 50 70 09 98

HET ZORGLOKET

Als u – jong of oud, autochtoon of allochtoon – door ziekte, handicap of ouderdom afhankelijk
wordt van anderen, staat u voor veel vragen. Wie doet het huishouden? Kunt u zelfstandig blijven wonen? Wie helpt u bij het wassen en aankleden?

Het Zorgloket

Iedereen kan op een zeker moment in zijn of haar leven zorg, hulp of ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, bij ouderdomsklachten of bij een chronische handicap of stoornis. Of misschien wilt u gewoon meer weten over hoe u zorg kunt krijgen op het moment dat u, of iemand in uw naaste omgeving, dat nodig heeft.

Er zijn in Nederland verschillende wetten en sociale regelingen, welke voorzien in de diverse vormen van zorg, begeleiding en de bijbehorende financiële regelingen.

De medewerkers van het Zorgloket van Stichting Thuiszorg Nescare maken u vrijblijvend wegwijs in de zorg en alle bijkomende wet- en regelgevingen. Heeft u vragen? Belt u gerust of stuur een email naar info@nescare.nl!

Onze specialisten begeleiden u vanaf de aanvraag van een indicatie tot het leveren van de zorg. Stichting Thuiszorg Nescare stelt samen met u vast welke zorg u nodig heeft. Met ons maakt u afspraken over wat er gedaan moet worden, de dagen en uren waarop de hulp voor u werkt en de vergoedingen die u daarvoor uit het persoonsgebonden budget betaalt. Op die manier houdt u zelf de regie over de hulp.

Thuiszorg Nescare levert thuiszorg waar u volgens uw indicatie recht op heeft. Wilt u extra hulp of zorg ontvangen of heeft u specifieke wensen? Dan proberen wij hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Wij leveren ook aanvullende diensten, waar u al dan niet tegen betaling gebruik van kunt maken. Wij informeren u altijd vooraf over de kosten. U kunt ook met uw Persoonsgebonden Budget (PGB) bij ons terecht voor thuiszorg.

Als u een indicatie heeft ontvangen, staat hierin precies geschreven voor welke activiteiten u recht hebt op zorg en voor hoeveel uur per week. Vervolgens heeft u de keus tussen Zorg in Natura of een Persoonsgebonden Budget. Hieronder kunt u lezen wat nu precies een PGB is.Pgb

Met een persoonsgebonden budget (pgb) kunt u zelf bepalen wie uw zorgverlener wordt en hoe u de zorg krijgt. Bij zorg in natura bepaalt de zorgaanbieder hoe u de zorg krijgt waar u recht op heeft.Zorg in natura
Zorg in natura is de hulp die zorginstellingen leveren, bijvoorbeeld thuiszorgorganisaties. De organisatie die u de zorg levert, bepaalt welke zorg u krijgt en hoe u de zorg krijgt. De zorgaanbieder levert de zorg en regelt de administratie daaromheen. U kunt met de zorgaanbieder afspraken maken over de manier waarop u zorg krijgt. Vaak is daarin veel mogelijk.

Combinatie van pgb en zorg in natura
Als u een pgb heeft en u heeft meerdere soorten zorg nodig, kunt u misschien een mengvorm van zorg in natura en een pgb gebruiken.

HOE DOEN WE HET

ONZE WERKWIJZEStap 1

AANMELDEN ZORGEr wordt door u, uw huisarts of specialist een aanvraag ingediend bij Nescare.


Zorg aanvragen

Stap 2

BEOORDELING AANMELDING


Nescare beoordeelt uw aanvraag d.m.v uw medische gegevens en uw huidige problemen. Daarbij wordt er gekeken of de zorgvraag aansluit op het zorgaanbod.


Stap 3

ZORGCOORDINATOR KOMT LANGS


Er komt een zorg coördinator bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voor uw indicatieaanvraag.

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Adres

Dierenselaan 2,
2573 KH Den Haag
070 200 23 60
info@nescare.nl

Openingstijden

Ma – Vr : 09:00 – 17:00
Za :  Gesloten
Zo  : Gesloten

Instagram

Copyright by Anka Consultancy 2018. All rights reserved.