BEL ONS070 200 23 60SPOEDLIJN06 50 70 09 98

ONZE MENSEN

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Thuiszorg Nescare is een zorgorganisatie die zorg levert aan mensen in Nederland. Wij willen mensen die zorg, hulp of begeleiding nodig hebben in staat stellen om zelfstandig te kunnen blijven wonen en leven. Thuiszorg Nescare is zo georganiseerd dat wij onze zorg leveren op basis van kwaliteit en service. De zorgvraag staat centraal. Thuiszorg Nescare levert de diverse soorten zorg waarvoor wij regelmatig nieuwe collega’s zoeken. Wij zoeken flexibele, enthousiaste mensen die steeds het beste uit zichzelf halen. Zij stellen de cliënten voorop, begrijpen wat er in hen omgaat, en signaleren veranderingen in de zorgbehoefte. Professionaliteit en service gerichtheid dragen zij hoog in het vaandel.

Er zijn diverse mogelijkheden in de organisatie. Wij zoeken met regelmaat voor onze afdeling Thuiszorg naar thuishelpenden en gekwalificeerde thuishelpenden(niveau 1, 2). Ook in de rest van de organisatie zijn volop mogelijkheden, informeer hiernaar bij de afdeling P&O. Wij bieden onze medewerkers interessant en afwisselend werk en volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling door middel van scholing.

Vrijwilligers
In onze visie zijn vrijwilligers onmisbaar om de kwaliteit van leven van onze cliënten te behouden en/ of te verbeteren. Het sociale netwerk van de cliënt wordt versterkt en de mantelzorger wordt verder ondersteund en ontlast.

De taken van de vrijwilligers bij Thuiszorg Nescare bestaan met name uit individuele cliëntondersteuning:

1. Het ondersteunen bij praktische zaken, zoals het tolken, bijwonen van afspraken, het onderhouden van de administratie e.d.

2. Het ondernemen van gezamenlijke activiteiten, zoals wandelen, begeleiden naar sociale voorzieningen, gesprekken voeren e.d.

3. Het helpen bij de dagopvang, maaltijden opdienen, begeleiden bij activiteiten e.d.

Thuiszorg Nescare sluit met alle vrijwilligers een vrijwilligersovereenkomst waarin de taken van de vrijwilliger zijn omschreven. Ook worden er afspraken vastgelegd over de inzetbaarheid en verantwoordelijkheid.

Om de communicatie tussen de zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers te waarborgen is er in het zorgdossier een communicatieblad ten behoeve van de vrijwilligers aanwezig. Daarnaast nodigen we de vrijwilligers uit voor periodiek overleg al dan niet samen met de zorgverleners. Ook trachten we één keer per jaar een gesprek met de vrijwilligers te voeren over de voortgang en zijn/ haar wensen.

 

Mantelzorg

Mantelzorg is van onschatbare waarde voor de vader, moeder, familielid, vriend of kennis, waar zij al enige tijd voor zorgen. Door de kennis en ervaring die mantelzorg daardoor heeft opgebouwd, zijn mantelzorgers een waardevolle partner in de thuiszorg.In de thuiszorg neemt de samenwerking met mantelzorg een belangrijke plaats in, bij het bieden van de optimale zorg aan klanten. Omdat in veel gevallen de zorg voor een klant pas optimaal vorm gegeven kan worden als de mantelzorger betrokken is bij de invulling van de thuiszorg.

Mantelzorg en Thuiszorg Nescare

Wij hechten er bij Thuiszorg Nescare veel waarde aan om een goede samenwerking te hebben met de mantelzorg. Thuiszorg Nescare kan de taken van een mantelzorger bijvoorbeeld verlichten door het geven van praktische ondersteuning. Dit kan door het invullen van professionele hulp bij tijdelijke afwezigheid van de mantelzorg en daarnaast een regelmatig overleg. Wanneer de zorg te intensief wordt kan de thuiszorg van Thuiszorg Nescare ingezet worden om de mantelzorgers te ontlasten. Op die manier komt er weer rust en kan de mantelzorger ook langs komen om even gezellig samen te lunchen, een praatje of kop koffie. Daarnaast kan Thuiszorg Nescare de mantelzorgers advies en informatie geven over het ziektebeeld van bijvoorbeeld dementie en welke zorg hierbij komt kijken. Of advies met betrekking tot de praktische aspecten van de verzorging zoals tiltechnieken.

De medewerkers van Thuiszorg Nescare zijn goed op de hoogte van de sociale kaart waardoor wij de cliënt en/of mantelzorger kunnen doorverwijzen naar relevante organisaties en verenigingen.

Informatie

Heeft U behoefte aan meer informatie over de mantelzorg? Dan kunt u ons altijd  mailen via info@nescare.nl

HOE DOEN WE HET

ONZE WERKWIJZEStap 1

AANMELDEN ZORGEr wordt door u, uw huisarts of specialist een aanvraag ingediend bij Nescare.


Zorg aanvragen

Stap 2

BEOORDELING AANMELDING


Nescare beoordeelt uw aanvraag d.m.v uw medische gegevens en uw huidige problemen. Daarbij wordt er gekeken of de zorgvraag aansluit op het zorgaanbod.


Stap 3

ZORGCOORDINATOR KOMT LANGS


Er komt een zorg coördinator bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voor uw indicatieaanvraag.

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Adres

Dierenselaan 2,
2573 KH Den Haag
070 200 23 60
info@nescare.nl

Openingstijden

Ma – Vr : 09:00 – 17:00
Za :  Gesloten
Zo  : Gesloten

Instagram

Copyright by Anka Consultancy 2018. All rights reserved.