BEL ONS070 200 23 60SPOEDLIJN06 50 70 09 98

KLACHTENREGELING

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Klachtenregeling

Als u er niet uitkomt met de zorgverlener of met de coördinator, kunt u terecht bij onze klachtenafdeling. U kunt een e-mail sturen naar info@nescare.nl.

De klachtenfunctionaris geeft u en de beklaagde informatie over de procedure van de klachtenopvang en alles wat daarmee samenhangt. Tevens probeert zij te bevorderen om te komen tot een oplossing van de klacht, in samenspraak met u en de beklaagde (bemiddeling). Zij kan u ook ondersteuning bieden bij het schriftelijk indienen van een klacht bij de klachtencommissie.

Vertrouwenspersoon

Met klachten en problemen kan men ook terecht bij onze vertrouwenspersoon.Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om pesterijen, seksuele intimidatie of discriminatie.

De vertrouwenspersoon waarborgt volledige anonimiteit en strikte vertrouwelijkheid. Zij biedt een eerste opvang en begeleiding bij ongewenst gedrag, klachten en problemen en zoekt samen naar oplossingen. Zij geeft tevens advies, ondersteuning en informatie over de mogelijke procedures.

De vertrouwenspersoon is bereikbaar vanaf het e-mailadres: info@nescare.nl

HOE DOEN WE HET

ONZE WERKWIJZEStap 1

AANMELDEN ZORGEr wordt door u, uw huisarts of specialist een aanvraag ingediend bij Nescare.


Zorg aanvragen

Stap 2

BEOORDELING AANMELDING


Nescare beoordeelt uw aanvraag d.m.v uw medische gegevens en uw huidige problemen. Daarbij wordt er gekeken of de zorgvraag aansluit op het zorgaanbod.


Stap 3

ZORGCOORDINATOR KOMT LANGS


Er komt een zorg coördinator bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voor uw indicatieaanvraag.

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Adres

Dierenselaan 2,
2573 KH Den Haag
070 200 23 60
info@nescare.nl

Openingstijden

Ma – Vr : 09:00 – 17:00
Za :  Gesloten
Zo  : Gesloten

Instagram

Copyright by Anka Consultancy 2018. All rights reserved.