BEL ONS070 200 23 60SPOEDLIJN06 50 70 09 98

WIE ZIJN WIJ

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Wie is Thuiszorg Nescare?

U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Thuiszorg Nescare is graag die ander. Thuiszorg Nescare helpt u thuis, bij Thuiszorg Nescare kunt u wonen en ook logeren. Bij Thuiszorg Nescare zijn wij ervan overtuigd dat mensen langer gezond en vitaal blijven als ze de baas zijn over hun eigen dagritme en als ze zich op hun gemak voelen. Thuis. Toegewijde vakmensen die begrijpen waar u behoefte aan heeft, brengen die gedachte elke dag in de praktijk. Omdat ze u kennen en u merkt dat u gekend wordt.

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg. Wij werken met een klein team op het kantoor in Den Haag. Dit team behandelt de zorgaanvragen, organiseert de planning en verzorgt de administratie. Wij zijn een kleinschalige organisatie, waar de mensen elkaar kennen. Daardoor is Thuiszorg Nescare vriendelijk, persoonlijk, slagvaardig en flexibel. Onze zorgverleners stralen dit ook uit. Dat de cliënten dit waarderen is duidelijk.

Onze Missie

Thuiszorg Nescare gevestigd te Den Haag is een jonge, enthousiaste organisatie, dat zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Thuiszorg Nescare doet haar werk met hart voor de zorg. In het voorjaar van 2014 is Thuiszorg Nescare gestart en sindsdien hebben vele cliënten hun weg naar Thuiszorg Nescare gevonden.

De visie van Thuiszorg Nescare

Thuiszorg Nescare is een kleinschalige organisatie, waar de cliënt centraal staat. Dit komt tot uiting middels de zorgverleners. De medewerkers zijn vriendelijk, persoonlijk, slagvaardig en flexibel. Tevens beschikt de organisatie over een multicultureel zorgverleners bestand. Hierdoor hebben veel allochtone cliënten de mogelijkheid de zorgverlening in de moedertaal te ontvangen.
De zorgverlening beperkt zich niet alleen tot de zorg bij de cliënten thuis, maar de organisatie biedt ook materialen en middelen vanuit de kantoor op Vaillantlaan 410 te Den Haag. Kwaliteit is als een bouwsteen voor de onderneming. De organisatie is ingericht volgens het managementkwaliteitssysteem `ISO/HKZ`. Dit systeem waarborgt een continu verbeterproces binnen de onderneming.

HOE DOEN WE HET

ONZE WERKWIJZEStap 1

AANMELDEN ZORGEr wordt door u, uw huisarts of specialist een aanvraag ingediend bij Nescare.


Zorg aanvragen

Stap 2

BEOORDELING AANMELDING


Nescare beoordeelt uw aanvraag d.m.v uw medische gegevens en uw huidige problemen. Daarbij wordt er gekeken of de zorgvraag aansluit op het zorgaanbod.


Stap 3

ZORGCOORDINATOR KOMT LANGS


Er komt een zorg coördinator bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voor uw indicatieaanvraag.

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Adres

Dierenselaan 2,
2573 KH Den Haag
070 200 23 60
info@nescare.nl

Openingstijden

Ma – Vr : 09:00 – 17:00
Za :  Gesloten
Zo  : Gesloten

Instagram

Copyright by Anka Consultancy 2018. All rights reserved.