BEL ONS070 200 23 60SPOEDLIJN06 50 70 09 98

Huishoudelijke Verzorging


​​​​​​​Kunt u als gevolg van ziekte, een hoge leeftijd of handicap geen huishoudelijke taken meer uitvoeren, dan kunt u bij uw gemeente een aanvraag indienen voor huishoudelijke thuiszorg.

Persoonlijke aanpak

Bij het leveren van huishoudelijke thuiszorg kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Doordat wij werken met wijkteams en voorwerkers, krijgt u zoveel mogelijk dezelfde medewerker aan huis en beschikt u over een vaste contactpersoon.

Deze contactpersoon, de voorwerker, brengt samen met u uw persoonlijke situatie in kaart en kijkt waar en op welke moment ondersteuning nodig is. Dit wordt vastgelegd in een ondersteuningsplan en overgedragen aan de huishoudelijk thuiszorgmedewerker.

Vaste contactpersoon

De voorwerker blijft de vaste contactpersoon, voor u en eventueel uw familie of mantelzorger. Verandert er iets in uw persoonlijke situatie waardoor u meer of minder zorg nodig heeft, dan komt de voorwerker bij u langs en wordt er gekeken wat er aangepast moet worden. De voorwerker is ook de schakel tussen de medewerker en eventuele andere disciplines, zoals verzorging en -verpleging aan huis.

Al onze medewerkers zijn uitgebreid geschoold op het gebied van communicatie en signalering.

Kiest u voor huishoudelijke thuiszorg van Nescare, dan kiest u voor:

– wijkteams waardoor u zoveel mogelijk vaste medewerkers aan huis krijgen;

– korte lijnen en een vast aanspreekpunt;

– uitgebreide inventarisatie, de voorwerker komt een aantal keren zelf bij uw werken om een goed beeld te krijgen van uw ondersteuningsbehoefte;

– samenwerking met andere disciplines;

– gekwalificeerde medewerkers.​

Huishoudelijke thuiszorg aanvragen en de kosten

U vraagt huishoudelijke thuiszorg aan bij uw gemeente. De WMO-consulent van uw gemeente beoordeelt vervolgens of u voor huishoudelijke thuiszorg in aanmerking komt. Komt u in aanmerking, dan ontvangt u van uw gemeente een beschikking. Hierbij dient u aan te geven van welke zorgaanbieder u huishoudelijke thuiszorg wilt ontvangen.

Kiest u voor Nescare als zorgaanbieder, dan stuurt uw gemeente de beschikking naar onze Klantenservice. De voorwerker neemt vervolgens contact met u op en bespreekt samen met u hoeveel uren er kunnen worden ingezet en op welke momenten u huishoudelijke thuiszorg ontvangt.

Voor huishoudelijke thuiszorg betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage wordt bepaald door het CAK en is afhankelijk van uw inkomen.


HOE DOEN WE HET

ONZE WERKWIJZEStap 1

AANMELDEN ZORGEr wordt door u, uw huisarts of specialist een aanvraag ingediend bij Nescare.


Zorg aanvragen

Stap 2

BEOORDELING AANMELDING


Nescare beoordeelt uw aanvraag d.m.v uw medische gegevens en uw huidige problemen. Daarbij wordt er gekeken of de zorgvraag aansluit op het zorgaanbod.


Stap 3

ZORGCOORDINATOR KOMT LANGS


Er komt een zorg coördinator bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voor uw indicatieaanvraag.

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Adres

Dierenselaan 2,
2573 KH Den Haag
070 200 23 60
info@nescare.nl

Openingstijden

Ma – Vr : 09:00 – 17:00
Za :  Gesloten
Zo  : Gesloten

Instagram

Copyright by Anka Consultancy 2018. All rights reserved.