BEL ONS070 200 23 60SPOEDLIJN06 50 70 09 98

Verpleegkundige Zorg


Soms liggen vragen specifiek op het terrein van de verpleegkundigen. Hierbij kan het gaan over verpleegtechnische handelingen, bijvoorbeeld wondverzorging, hulp bij injecteren of het verzorgen van een sonde of een morfinepomp. Maar het kan ook betekenen dat er een verpleegkundige coördineert in een complexe situatie waarbij vele personen betrokken zijn. Daarnaast ondersteunen de verpleegkundigen de overige medewerkers in de thuiszorg met kennis en begeleiding waardoor een hoge kwaliteit van zorg wordt gewaarborgd.

​Verpleging aanvragen en de kosten
U vraagt verpleging via thuiszorg aan door contact op te nemen met onze Klantenservice via telefoonnummer 070 200 23 60. Er wordt dan een afspraak gepland met de wijkverpleegkundige, die bij u aan huis komt om uw zorgvraag met u te bespreken. Deze vorm van thuiszorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering door de zorgverzekeraars waarmee we een contract hebben​. U betaalt geen eigen bijdrage, ook niet via uw eigen risico.​


HOE DOEN WE HET

ONZE WERKWIJZE



Stap 1

AANMELDEN ZORG



Er wordt door u, uw huisarts of specialist een aanvraag ingediend bij Nescare.


Zorg aanvragen

Stap 2

BEOORDELING AANMELDING


Nescare beoordeelt uw aanvraag d.m.v uw medische gegevens en uw huidige problemen. Daarbij wordt er gekeken of de zorgvraag aansluit op het zorgaanbod.


Stap 3

ZORGCOORDINATOR KOMT LANGS


Er komt een zorg coördinator bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voor uw indicatieaanvraag.

Thuiszorg Nescare is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg.

Adres

Dierenselaan 2,
2573 KH Den Haag
070 200 23 60
info@nescare.nl

Openingstijden

Ma – Vr : 09:00 – 17:00
Za :  Gesloten
Zo  : Gesloten

Instagram

Copyright by Anka Consultancy 2018. All rights reserved.