Bel ons070 200 23 60Bereikbaarheidsdienst06 50 70 09 98

Misie &
Visie


Missie


Stichting Thuiszorg Nescare is een thuiszorgorganisatie in de regio Den Haag welke huishoudelijke hulp, begeleiding en wijkverpleging biedt aan sociaal kwetsbare burgers in eigen woonomgeving.

Eigen identiteit, zelfredzaamheid en baas over eigen leven staat centraal. Stichting Thuiszorg Nescare wil zich onderscheiden door doelmatige en kwalitatieve zorg te bieden waarbij het uitgangspunt altijd de cliënt is. Het is een kleinschalige en platte organisatie, waar mensen elkaar kennen.

Activiteiten zijn gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid. Betrokken, betrouwbaar en  behulpzaam zijn hierbij kernwaarden. Dit vraagt om vraaggerichte aanpak om kwaliteit van leven en zorg te waarborgen. Er is samenwerking met andere professionals, vrijwilligers en mantelzorgers zodat de beste zorg geboden kan worden, ook aan een specifieke cliënt. Stichting Thuiszorg Nescare zet deskundige medewerkers in welke de taal spreken en is er voor cliënten van alle culturen, leeftijden en achtergronden.


Visie


Het bieden van vertrouwde en doelmatige zorg in vertrouwde woonomgeving.

Stichting Thuiszorg Nescare staat voor integriteit en betrouwbaarheid, waardoor cliënten weten dat zij de nodige aandacht ontvangen. Daarbij wordt rekening gehouden met cultuur, geloof, wensen en zorgbehoeften, met als doel dat men zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen met inzet van deskundige hulp en eventuele mantelzorgers of vrijwilligers.

De zorgvraag van de cliënt is de rode draad in de zorgverlening. Stichting Thuiszorg Nescare is op het juiste moment op de juiste plek. Cliënten kunnen vertrouwen op professionele en deskundige hulpverlening. Stichting Thuiszorg Nescare vindt het belangrijk dat mensen een doel hebben in het leven en hier zelf invulling aan geven. De organisatie gelooft in de kracht van mensen en heeft oprechte aandacht voor hen. Daarom investeert en inspireert zij in vakmensen die hun beroep verstaan en zo hun deskundigheid naar een hoger niveau willen brengen. Persoonlijke ontwikkeling staat hierdoor hoog in het vaandel. Wij zijn trots op ons werk en dit willen we ook naar buiten stralen. Er is balans tussen het verlenen van kwaliteit van zorg en goed werkgeverschap.Neem Contact OpStichting Thuiszorg Nescare
Dierenselaan 2
2573 KH Den Haag
070 200 23 60

Ma t/m Vrij : 09:00 – 17:00
Za en Zo: Gesloten