Bel ons070 200 23 60Bereikbaarheidsdienst06 50 70 09 98

VrijwilligersBij Stichting Thuiszorg Nescare hebben wij regelmatig vrijwilligers werken. Wij geloven erin dat zij in de huidige maatschappij onmisbaar zijn. Onze vrijwilligers worden ingezet ter aanvulling op de bestaande thuiszorg, met tevens het doel om ook de mantelzorgers te ontlasten en het sociale netwerk van de cliënt te vergroten.

Onze vrijwilligers zijn geïnstrueerd op de welzijn van de cliënt. Zij begeleiden om de levenskwaliteit en leefkracht te verbeteren en te vergroten. Op basis van de hulpvraag, kan de vrijwilliger wekelijks helpen bij praktische zaken zoals het tolken of het begeleiden naar het ziekenhuis. Daarnaast kunnen zij ingezet worden voor activiteiten zoals wandelen, koken en om samen gesprekken te voeren.

Ook als u een uitkering heeft op grond van de Participatiewet, kunt u vrijwilligerswerk verrichten bij ons. Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Stichting Thuiszorg Nescare? Wilt u vrijblijvend bespreken wat uw mogelijkheden zijn binnen de organisatie? Neem dan gerust contact op met afdeling P&O, via 070-2002360.

Wat biedt Stichting Thuiszorg Nescare u aan als vrijwilliger?

U zet zich vrijwillig in voor onze cliënten en daar zijn we u dankbaar voor. Hiervoor bieden wij u het volgende aan:

  • Goede en persoonlijke begeleiding
  • Een vrijwilligerscontract
  • Onkostenvergoeding
  • WA-verzekering tijdens vrijwilligerswerk
  • Jaarlijks kerstgeschenk


Neem Contact OpStichting Thuiszorg Nescare
Dierenselaan 2
2573 KH Den Haag
070 200 23 60

Ma t/m Vrij : 09:00 – 17:00
Za en Zo: Gesloten