Bel ons070 200 23 60Bereikbaarheidsdienst06 50 70 09 98

ZorgaanbodHuishoudelijke Hulp


​​​​​​​Hulp bij het huishouden kan een oplossing bieden indien huishoudelijke taken een zware opgave voor u worden, door bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, een operatie, een hoge leeftijd of handicap.

Lees meer

Begeleiding


Vindt u het lastig om uw dag te plannen of te organiseren, om te gaan met uw ziekte of beperking, het beheren van uw schulden en financiën/ administratie of om contacten te leggen in uw omgeving door bijvoorbeeld een psychische, psychogeriatrische of verstandelijke beperking.

Lees meer

Wijkverpleging (PTZ)


Het kan voorkomen dat u na een ziekenhuisopname of door een somatische of psychogeriatrische aandoening (tijdelijk) verpleegkundige hulp nodig heeft.

Lees meer

Palliatief Terminale Zorg


In de laatste maanden van het leven is professionele terminale zorg zeer waardevol. Niet de bestrijding van de ziekte staat centraal, maar een goede afronding van het leven.

Lees meer


Casemanagement Dementie


Dementie roept veel vraagtekens en onzekerheden op. Is er bij u of uw partner dementie vastgesteld of is er een vermoeden hiervan, dan komen er vaak verschillende disciplines in beeld.

Lees meer

Jeugdhulp


Jeugdhulp omvat preventie, ondersteuning, begeleiding, hulpverlening en behandeling bij problemen in het opgroeien van kinderen en jongeren.

Lees meer

Uitsluitingscriteria


Om de juiste zorg te kunnen verlenen aan onze cliënten hanteren wij exclusiecriteria.

Lees meer

Cliëntenraad


Stichting Thuiszorg Nescare heeft op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstelling (WMCZ) een cliëntenraad opgericht.

Lees meer


Ondernemingsraad


Onze medewerkers denken, praten en beslissen mee over belangrijke ontwikkelingen en actualiteiten. Stichting Thuiszorg Nescare vindt het belangrijk dat medewerkers betrokken zijn bij de organisatie.

Lees meer

Stichting Thuiszorg Nescare
Dierenselaan 2
2573 KH Den Haag
070 200 23 60

Ma t/m Vrij : 09:00 – 17:00
Za en Zo: Gesloten