Bel ons070 200 23 60Bereikbaarheidsdienst06 50 70 09 98

Huishoudelijke Hulp


​​​​​​​Hulp bij het huishouden kan een oplossing bieden indien huishoudelijke taken een zware opgave voor u worden, door bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, een operatie, een hoge leeftijd of handicap.


Indicatie Huishoudelijke Hulp


Om in aanmerking te komen voor hulp bij het huishouden moet u in het bezit zijn van een toekenningsbeschikking van de gemeente. Deze kunt u aanvragen via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) van uw gemeente, welke uw aanvraag zal beoordelen. Van de goedkeuring ontvangt u een bevestigingsbrief van de gemeente thuis. Zodra de indicatie binnen is, kan er gestart worden. Indien u een WLZ indicatie heeft, kan er in enkele gevallen huishoudelijke hulp uit uw pakket geboden worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden hiervan.

Komt u niet in aanmerking voor een indicatie, dan kunt u particulier onze hulp inkopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent via het algemene telefoonnummer.


Kosten Huishoudelijke Hulp


De gemeente betaalt grotendeels de kosten voor uw huishoudelijke hulp. Gemeenten vragen echter wel een eigen bijdrage voor het ontvangen van deze ondersteuning. Het CAK (Centraal Administratie Kantoor) bepaald deze en int de eigen bijdrage. Voor meer informatie over de maximale eigen bijdrage: www.hetcak.nl


Werkgebied


Gemeente Den Haag


Neem Contact OpStichting Thuiszorg Nescare
Dierenselaan 2
2573 KH Den Haag
070 200 23 60

Ma t/m Vrij : 09:00 – 17:00
Za en Zo: Gesloten