Bel ons070 200 23 60Bereikbaarheidsdienst06 50 70 09 98

Jeugdwet


Jeugdhulp omvat preventie, ondersteuning, begeleiding, hulpverlening en behandeling bij problemen in het opgroeien van kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Wij bieden thuisbegeleiding en persoonlijke verzorging aan voor kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke of somatische aandoening. Stichting Thuiszorg Nescare biedt deze hulp aan in de vorm van advies bij opvoedproblemen, begeleiding aan gezinnen met diverse problematiek, hulp bij psychische problemen, gedragsproblemen en hulp bij persoonlijke verzorging.


Indicatie Jeugdwet


Zorg in Natura:

Stichting Thuiszorg Nescare is gecontracteerd met de H-10 gemeenten voor het bieden van jeugdhulp in de vorm van Individuele Begeleiding, Begeleiding Groep en Dagbesteding. De Gemeente Den Haag regelt de indicatie vanuit de Jeugdwet. In elk geval dient de school, de huisarts, de schoolmaatschappelijke werker of de jeugdarts uw kind door te verwijzen.

Producten:

  • Individuele begeleiding licht;
  • Individuele begeleiding middel;
  • Individuele begeleiding zwaar;
  • Begeleiding groep licht
  • Begeleiding groep zwaar
  • Dagbesteding licht
  • Dagbesteding middel
  • Dagbesteding zwaar

PGB (Persoonsgebonden Budget):

Stichting Thuiszorg Nescare biedt jeugdhulp ook aan in de vorm van PGB bij individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, opvoedondersteuning en bij gezinsbegeleiding. Het jeugdteam (CJG) beoordeelt hierbij de aanvraag.

Neem gerust contact op met ons en laat uw informeren naar de mogelijkheden.


Kosten Jeugdwet


Er zijn geen kosten aan verbonden.


Werkgebied


De gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer vormen samen de regio Haaglanden (de H10gemeenten).


Wachttijden


Wij hebben geen wachttijden voor ons aanbod Jeugdhulp.Neem Contact OpStichting Thuiszorg Nescare
Dierenselaan 2
2573 KH Den Haag
070 200 23 60

Ma t/m Vrij : 09:00 – 17:00
Za en Zo: Gesloten